На Львівщині відкрили оновлений пункт пропуску “Краківець – Корчова” – включення (Відео)

Планується також оновлювати інші пункти пропуску, збільшувати смуги для вантажівок

Пункт пропуску “Краковець – Корчова” запрацював повноцінно. Окрім легкових автомобілів та вантажівок, тут відновили рух автобусів. Понад місяць цей вид транспорту не пропускали, бо будували термінал.

Завдяки оновленому автобусному коридору пропускна спроможність збільшиться, тож пасажирам буде комфортніше. Нині це важливо, бо від початку вторгнення кількість автобусів, які виїжджають до Польщі чи далі у країни Європи, збільшилася у кілька разів. Планується також оновлювати інші пункти пропуску, збільшувати смуги для вантажівок.

“Функціональність пункту пропуску збільшилася за кілька тижнів і це не може не тішити. Спільно ми зробили нереально роботу, ми будемо працювати далі на покращення усіх пунктів пропуску кордону між Польщею та Україною. Наприклад, наступний пункт пропуску, який ми планували відкрити 2025 року, відкриємо вже наступного року і це буде ефективніше ніж пункт пропуску “Краковець”, – наголосив міністр-член Кабінету Міністрів Польщі Міхал Дворчик.

Читайте також: Данілов – на петиції з проханням дозволити чоловікам виїзд за кордон під час війни: “Не ховайтеся за жіночими спідницями” 

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *