Дороги Джанкойського району всипані боєприпасами зі складу росіян – відео

Рухатись кримським мостом у бік російського болота ще є можливість, натякнули в СтратКомі ЗСУ

В окупованому Криму на дорозі в Джанкойському районі розкидані снаряди після вибухів на складі боєприпасів. Відповідне відео публікує СтратКом ЗСУ.

“Як там каже собака аксьонов? Нічого не постраждало, все норм! А ми в черговий раз нагадуємо всій тій ваті, яка окупувала Український Крим, що поки ще, рухатись кримським мостом у бік вашого улюбленого болота є можливість. Безпечна можливість, але то не точно…”, – натякнули в Центрі стратегічної комунікації ЗСУ.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/AFUStratCom/5288″]

Нагадаємо, сьогоднішній ранок виявився вкрай неспокійним для окупантів через масштабні вибухи на складі боєприпасів біля Джанкоя в Криму. У МВС підтвердили, що горить також одна із трансформаторних підстанцій. За даними Рефата Чубарова, вже через пару годин після вибухів у бік Керченського мосту висунулися тисячі громадян рф.

За даними нардепа Олексія Гончаренка, після удару по Джанкою більше немає залізничного сполучення між Кримом та окупованим півднем України. Також стало відомо, що в районі міста окупантами саме проводилося розвантаження великої кількості техніки: 17 ББМ, 10 САУ “Гвоздика”, 7 САУ “Мста-С”, двох САУ “Півонія”, трьох РСЗВ БМ-21 “Град”, а також боєприпасів.

Крім того, через кілька годин після вибухів у Джанкої стало відомо про чорний дим над авіабазою під Сімферополем.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *