Це відчай Мар’яни Безуглої, ця людина намагається схопитися хоч за якісь соломини – Погребиський (Відео)

Також Погребиський зазначив: я підтримую Дану Ярову, як і будь-якого волонтера

Ветеран російсько-української війни, депутат Київради від “ЄС” Олександр Погребиський у програмі “Є СЕНС” прокоментував дії Мар’яни Безуглої. Про це повідомляє “5 канал”.

Також Погребиський зазначив: я підтримую Дану Ярову, як і будь-якого волонтера.

“Це відчай, ну, як на мене, це відчай Мар’яни Безуглої. Ця людина відчайдушно намагається схопитись хоч за якісь соломини, які дозволять їй все ж таки бути присутньою на якійсь політичній арені і мати якусь вагу. Що вона десь хоча б якісь питання вирішує. Бо по-іншому, їй доведеться просто знаходити, буде складно знаходити аргументи, для чого вона потрібна там у себе, всередині команди. От і все. Я взагалі значення цьому не даю. Я підтримую Дану Ярову, як і будь-якого волонтера”, – сказав Погребиський.

Дивіться повний випуск програми: 

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *