Ракетний обстріл Миколаєва: рашисти поцілили в університет, пошкоджені житлові будинки (Відео)

Сєнкевич наголошує, що жодної військової бази чи складу боєприпасів на території університету не було

Дві російські ракети прилетіли у Миколаївський ВИШ. Мовиться про Чорноморський національний університет імені Петра Могили, повідомив про це міський голова Олександр Сєнкевич.

На момент атаки всередині був лише охоронець. Він не постраждав.

Уламками та ударною хвилею пошкоджені будинки навпроти закладу. Зараз комунальники розчищають територію, щоб звільнити проїзд для транспорту.

Олександр Сєнкевич наголошує, що жодної військової бази чи складу боєприпасів на території університету не було. На підтвердження кілька днів тому публікував відео. Каже: це звичайний освітній заклад, де приймають абітурієнтів, підписують обхідні листи та видають дипломи. 

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *