“Кримський міст має бути знищений” – в ОП анонсували нові удари по стратегічних об’єктах окупантів (Відео)

Кримський міст, який з’єднує тимчасово окупований півострів із росією, радник голови ОП назвав законною військовою ціллю

В Офісі президента анонсували нові вибухи у тимчасово окупованому Криму. Військові об’єкти загарбників будуть знищені у найближчі два-три місяці. Крим, окупований росіянами, – це вибухи складів і високий ризик загибелі загарбників і злодіїв. Про це заявив радник голови ОП Михайло Подоляк в інтерв’ю The Guardian

Він заявив, що українська стратегія полягає в тому, щоб знищити матеріально-технічне забезпечення, лінії постачання та склади боєприпасів та інші об’єкти військової інфраструктури. Це створює хаос у власних силах окупантів.

Кримський міст, який з’єднує тимчасово окупований півострів із росією, радник голови ОП назвав законною військовою ціллю. Він наголосив, що такий об’єкт має бути знищений.

“Це незаконне будівництво і головні ворота для постачання російської армії в Крим. Такі об’єкти мають бути знищені”, – зазначив Подоляк. 

Не секрет, що кримський міст є потенційною ціллю для ЗСУ. Нам необхідно зруйнувати або хоча б пошкодити його, аби ще більше ускладнити логістику ворога. Найефективнішим для знищення мосту або припинення його роботи як переходу, імовірно, був би груповий удар ракетами до HIMARS типу ATACMS, якщо вони надійдуть нам на озброєння від США, говорять військові експерти.

Нагадаємо, ранок 16 серпня виявився вкрай неспокійним для окупантів через масштабні вибухи на складі боєприпасів біля Джанкоя в Криму. У МВС підтвердили, що горить також одна із трансформаторних підстанцій. За даними Рефата Чубарова, вже через пару годин після вибухів у бік Керченського мосту висунулися тисячі громадян рф.

А 9 серпня в Новофедорівці, також на території тимчасово окупованого Криму, лунали вибухи – в районі військового аеродрому рашистів. Відстань до позицій ЗСУ звідти становить понад 200 км. Окупаційна влада Криму злякалася і оголосила про продовження високого рівня терористичної загрози на півострові до 24 серпня.

На всі ці події відреагували у Міноборони України, потроливши рашистів. А в окупованому Криму виникла паніка – з’явилося відео затору біля Керченського мостуУ Генштабі ЗСУ пізніше повідомили, що внаслідок вибухів на російській авіабазі були знищені щонайменше 9 ворожих літаків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *