У Києві з’явився квітковий Bayraktar (Відео)

Комунальники до Дня Незалежності планують у кожному районі столиці створити квіткові інсталяції

Квітковий Bayraktar. Символ сьогодення й великої війни українців проти росіян віднині розмістився на одній із зелених зон Києва. Точніше, прототип залізної пташки, що підсмалює московитів. Ідея та втілення – від працівників Київзеленбуду, передає “5 канал”.

Понад 20 тисяч квітів, вирощених у власних оранжереях підприємства, були висаджені у квіткову композицію. Тут видніється й символічна злітна синьо-жовта смуга та, власне, Bayraktar, що готовий нищити ворогів. Безпілотник у квітах має зменшений розмір та становить третину від реального БПЛА. У Київзеленбуді кажуть, такі композиції як ніколи актуальні, бо це і дух українців підіймає, і увічнює наші нові символи спротиву.

Комунальники до Дня Незалежності планують у кожному районі столиці створити квіткові інсталяції, присвячені ЗСУ, чотирилапому Патрону та висадити навіть карту України – барвисту, квіткову й непереможну.

“Хто на якому фронті зараз може допомагати, на тому фронті і працюємо. Ми стараємося підтримувати наснагу, цей бойових дух, втіленням ось таких ідей”, – повідомив дизайнер комунального підприємства з утримання зелених насаджень Оболонського району Києва Дмитро Гаврилюк.

Читайте також: Взаємодія партизанів і HIMARS разом коять чудеса – армієць ЗСУ Білка

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *