В Україні продовжено карантин до 31 грудня 2022 р.

Про це стало відомо 19 серпня

Постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук написав, що продовжено карантин до 31 грудня 2022 р. на всій території України. Такою є ситуація станом на 19 серпня. Про це повідомляє Тарас Мельничук в Telegram.

“Продовжено режим надзвичайної ситуації до 31 грудня 2022 р. для єдиної державної системи цивільного захисту на всій території України шляхом внесення змін до розпорядження КМУ від 25.03.2020 № 338 “Про переведення єдиної державної системи цивільного захисту в режим надзвичайної ситуації”. Продовжено карантин до 31 грудня 2022 р. на всій території України”, – мовиться в повідомленні.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *