У ДПСУ розповіли, як відбувається виїзд чоловіків-військовослужбовців, поранених на війні, на лікування за кордон

Також у повідомленні вказали перелік необхідних документів

У Державній прикордонній службі України роз’яснили умови для виїзду чоловіків-військовослужбовців, які дістали поранення на війні, на лікування за кордон. Також у повідомленні вказали перелік необхідних документів. Про це повідомляє ДПСУ у Facebook.

У ДПСУ наголосили, що виїзд на лікування за кордон здійснюється за наявності: 

  • паспорта громадянина України для виїзду за кордон або паспорта громадянина України (за їх відсутності – документів, що містять відомості про особу, на підставі яких Держприкордонслужба дозволить перетин державного кордону);
  • висновку про необхідність направлення особи на лікування за кордон;
  • листа МОЗ про погоджений з іноземною стороною перелік осіб, яких заклади охорони здоров’я іноземних держав можуть прийняти на лікування за кордоном.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *