“Робитимуть усе, щоб очистити територію”: журналіст Віталій Портников у “Рандеву” озвучив реальні плани путіна (Відео)

Дивіться 20 серпня о 20:00 на “5 каналі”

Цього разу в гості на “Рандеву з Яніною Соколовою” на “5 каналі” завітав український журналіст Віталій Портников.

В інтерв’ю Віталій Портников озвучив реальні, на його думку, плани путіна й рашистів щодо України: “Якщо я захищаю російську землю, я її хочу визволити від нацистів, і раптом бачу, що все населення таке. Значить, треба всіх вбити чи вигнати… От дивіться, ракетні бомбардування, окупація територій, тортури, репресії, знищені інфраструктури, обов’язкова евакуація, тому що нема чим опалювати. Тобто вони робитимуть усе можливе, щоб очистити територію. Це “російська земля”, яка має бути очищена від “нацистів”. Якщо брати, що “нацистів” 38 мільйонів, на Захід виїхало десь до 10 мільйонів, і три мільйони в росію. Залишається 25 мільйонів? Чому, якщо можна вигнати 13 мільйонів, то не можна вигнати ще 25?”.

Журналіст пояснює “логіку” рашистів: “Причому можна ж виганяти не до кінця. Можна примусити “нацистів” зосередитися в західних областях з умовою, щоб ці області були контрольовані Польщею, щоб вона була гарантом того, що з цієї території не буде вчинено напад на історичну росію. Все”.

Повне інтерв’ю з Масі Найємом дивіться в суботу о 20:00 на “5 каналі” в “Рандеву з Яніною Соколовою”. 

Нагадаємо, у Білому домі розповіли, як надаватимуть допомогу Україні за ленд-лізом.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *