“Запам’ятається мені на все життя”: Порошенко розповів про реакцію дружини на вторгнення росії

“Попросила, щоб десь знайти камуфляж її розміру та видати їй зброю”, – згадує політик

Щойно дізнавшись про початок великої війни Марина Порошенко заявила, що не збирається виїжджати з Києва та взялася допомагати українським добровольцям.

Про це розповів її чоловік Петро Порошенко в інтерв’ю каналу “Прямий” під час поїздки на фронт у східних областях.

Відповідаючи на запитання, чому ж дружина не поїхала з Києва, п’ятий президент зауважив: “Чесно кажучи, думаю, що про це треба питати в неї. Бо з першої хвилини війни я їй сказав, що я поїхав у місце, де ми формуємо батальйон територіальної оборони, а ти збирайся, весь Київ виїжджає – і ти з ними. Її реакція мені запам’ятається на все життя. Вона була дуже здивована і не допускала навіть думки такої. Єдине, що попросила, щоб десь знайти камуфляж її розміру та видати їй зброю”.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

І додав: “Це – справжня українка! Я дуже тішуся і пишаюся, що 38 років тому я не помилився, коли обрав саме таку дружину – бойову, патріотичну, професійну. Вона вже через дві години на щойно організованій кухні почала керувати підготовкою їжі для добровольців, які прийшли записуватися в територіальну оборону Києва, організувала дівчат, разом з нашою службою тилу організувала підвезення продуктів, скоординувала благодійну медичну допомогу, бо вона в мене лікар, кандидат медичних наук. З  нею легше переносити тяготи військової служби”.

Як повідомляв 5.UA, Марина Порошенко привезла до Київського центру реабілітації дітей з інвалідністю нове сучасне обладнання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *