У Зеленського попередили про загрозу масованих ракетних ударів – що радять у поліції

рашисти можуть спробувати “відігратися” за приниження останніх місяців війни

Українців закликають обов’язково ховатися в укриття під час повітряних тривог у святкові дні 23-25 серпня. Правоохоронці наголошують: у цей період при плануванні своїх маршрутів насамперед слід заздалегідь дізнаватися, де є місця укриття.

На цьому наголосив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький в етері спільного телемарафону. Він попередив про вищий ризик ракетних атак з боку рф.

” Якщо вам необхідно буде виходити з дому, то слід наперед продумати маршрут… В обов’язковому порядку, заздалегідь дізнайтеся, де є місця укриття, щоб у разі сигналу повітряної тривоги, що лунає, ви могли дуже швидко і оперативно дістатися до укриття. Відповідно, сам сигнал тривоги треба виконувати безумовно та безальтернативно, щоб максимально убезпечити себе”, – закликав він.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк також не виключив, що на День Незалежності в Україні може збільшитися кількість ракетних обстрілів. Загроза є актуальною в тому числі для Києва.

“росія – це архаїчна держава, і вона прив’язує свої дії до певних дат. Для них це якісь нав’язливі думки, що треба зробити, щоб людям було погано. Вони ненавидять нас, тому спробують 23-24 серпня збільшити кількість обстрілів крилатими ракетами низки наших міст. Безумовно, Київ буде у переліку цих міст”, – заявив він також у етері телемарафону.

На думку радника, русня захоче отримати таку собі “компенсацію” за останні пів року воєнного приниження з боку України.

У відеозверненні напередодні й сам президент Володимир Зеленський зазначив, що наступного тижня росія може здійснити особливо жорстокі дії.

Нагадаємо, у Києві заборонили усі масові заходи від 22 до 25 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *