На Банковій запевнили, що Україна не підривала авто Дугіна – сам ідеолог рашизму в лікарні

Вбивцю Дар’ї Дугіної варто шукати всередині росії, кажуть в ОП

Київ жодним чином не причетний до підриву автівки з дочкою російського пропагандиста та ідеолога рашизму Олександра Дугіна. А вбивць варто шукати всередині рф.

Про це в етері спільного телемарафону ‘заявив радник голови Офісу українського президента Михайло Подоляк.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

“До вчорашнього підриву Україна, безумовно, не має стосунку, тому що ми не кримінальна держава, якою є рф, а тим більше не терористична держава. Якщо кримінальний анклав починає якісь дії та говорить своїм шанувальникам, що вони отримають дивіденди від цих дій, а потім вони їх не отримують, то внутрішньо починають змії між собою гризтися. Одна іншу за хвіст кусає”, – сказав він у етері спільного телемарафону.

Нагадаємо, Дар’я Дугіна загинула на місці. Соратники її батька стверджують, що в автомобілі мав бути і сам пропагандист, однак в останній момент він сів у іншу машину. Втім, після того, як побував на місці вибуху – і сам потрапив у лікарню.

На росії заявляють, що під машиною здетонував саморобний вибуховий пристрій. кремлівські “ЗМІ” в один голос заверещали, що до підриву авто причетна Україна та закликають путінське військо вдарити по “центрах ухвалення рішень”.

Довідка. Дугін є головним ідеологом “русского міра”, він не раз кровожерливо висловлювався на адресу українців і заявляв, що громадян нашої країни потрібно вбивати. 29-річна Дар’я, як і батько, займалася пропагандистською діяльністю та підтримувала російську війну проти України. У березні 2022 року Дугіну додали до санкційного списку США, а в червні вона потрапила під санкції Великої Британії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *