“Нова Чорнобаївка”: українські військові влучно відпрацювали по ворожій техніці у Новій Каховці – Хлань

Загалом пролунало близько 15 вибухів

Знову неспокійно у Новій Каховці, що на Херсонщині. Надвечір неділі, 21 серпня, там пролунали близько 15 вибухів. Про це повідомляли місцеві мешканці у соціальних мережах.

Згодом інформацію про вибухи підтвердив депутат Херсонської облради Сергій Хлань у себе на Facebook.

“Вчора Чорнобаївка, прямо зараз Нова Каховка. Вже приємна закономірність у прильотах по позиціях росіян. Немає тут більше безпечного місця для ворога, горіти їм на Херсонщині як у пеклі”, – прокоментував він.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Також, за його словами, ЗСУ успішно відбили штурм і завдали втрат окупантам у напрямку Потьомкиного на Херсонщині. Знов були вражені та знищені ворожі склади у Чорнобаївці та Старицях.

Зважаючи на постійні удари в напрямку Чорнобаївки, росіяни зменшили обсяги логістики, які проходили крізь цей населений пункт та почали перенаправляти озброєння у напрямку Нової Каховки. Але навіть це не врятувало окупантів від чергової “бавовни”.

“Нова Каховка стала такою собі “новою” Чорнобаївкою. Через греблю Каховської ГЕС туди доставляли боєприпаси та техніку”, – пояснив Хлань.

Нагадаємо, напередодні гучно вибухало у тимчасово окупованій Чорнобаївці, в районі аеродрому. Тепер ми знаємо, що там були знищені склади ворога.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *