“Участь у другому саміті міжнародної “Кримської платформи” підтвердили вже близько 60 країн і міжнародних організацій” – МЗС

У повідомленні зазначається: серед них близько 40 на рівні президентів та прем’єр-міністрів

У Міністерстві закордонних справ України повідомили, що участь у другому саміті міжнародної “Кримської платформи” підтвердили вже близько 60 країн і міжнародних організацій. Про це повідомляється на сайті Міністерства закордонних справ України.

У повідомленні зазначається: серед них близько 40 на рівні президентів та прем’єр-міністрів.

“Ми вже отримали підтвердження від нових країн і міжнародних організацій. Вищим буде і рівень учасників. Минулоріч із 46 делегацій 15 були представлені на рівні глав держав, урядів та парламентів і ще 3 – на рівні керівників міжнародних інституцій. Станом на зараз участь в другому саміті Міжнародної “Кримської платформи” підтвердили вже близько 60 країн і міжнародних організацій. Серед них близько 40 на рівні президентів та прем’єр-міністрів”, – мовиться в коментарі міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *