“Це найбільша цінність, яку ми виборюємо і яку маємо берегти” – в ОК “Південь” звернулися до українців із нагоди Дня Незалежності (Відео)

Також вона розповіла, що продемонстрували ці важкі часи, які ми сьогодні переживаємо

У програмі “Час: Online” з Марією Скібінською на “5 каналі” начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк сказала, що саме для неї означає День Незалежності.

Також вона розповіла, що продемонстрували ці важкі часи, які ми сьогодні переживаємо.

“Це найбільша цінність, яку ми виборюємо і яку маємо берегти. Тому що навіть ці важкі часи, які ми сьогодні переживаємо, довели нам і ще раз переконали і продемонстрували, наскільки це цінно – мати незалежність, мати свою гордість, мати свій прапор, який піднімається, розвівається і веде за собою народ і країну. Це ті цінності, які ми маємо зберегти і підняти гордо, нести вперед. Так, щоб прославляти свою країну”, – сказала Гуменюк.

Дивіться повний випуск програми:

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *