ЗСУ на півдні за день знищили два командні пункти і два склади БК рашистів, є “добриво” – ОК “Південь”

Довіряйте силам оборони і достовірним джерелам інформації

У День Державного прапора, 23 серпня, українські захисники на півдні країни зібрали “урожай”, знищивши низку важливих точок окупантів. Про це повідомляється у зведенні оперативного командування “Південь”.

“Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань знищено склад з боєприпасами та командний пункт 247-го десантно-штурмового полку в Чорнобаївці, а також командний пункт 331 парашутно-десантного полку в Нововоскресенському і ще один склад з боєприпасами в Благодатному. Разом з тим підтверджено втрати ворога в кількості 23 рашистів, одного танка Т-72 та легкого броньованого тягача. Остаточні втрати ворога дорозвідуються”, – йдеться в повідомленні.

В ОК “Південь” також попереджають, що в Чорному морі напоготові стоять чотири ракетоносії з 28 ракетами “Калібр” – як зосереджене нагадування про тяжіння ворога до символізму і значущих дат.

“Незважаючи на посилення загроз, зберігайте емоційну рівновагу й зосередженість, дотримуйтесь правил та алгоритмів дій за сигналами тривог, не наражайте себе на небезпеку і не бентежте фейковими повідомленнями. Довіряйте силам оборони і достовірним джерелам інформації”, – закликають військові.

Читайте також: окупанти продовжують накопичувати техніку на ЗАЕС – “Енергоатом”

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *