Вже традиційно знищено склад боєприпасів окупантів – ОК “Південь”

Зазначається, що остаточні втрати ворога дорозвідуються

В Оперативному командуванні “Південь” інформують, що вже традиційно знищено склад боєприпасів окупантів. Зазначається, що остаточні втрати ворога дорозвідуються. Про це повідомляє Оперативне командування “Південь”.

“Наші 3 гелікоптерні удари по скупченню живої сили, озброєння та техніки ворога в Нововознесенському, Архангельському і Правдиному поряд із роботою ракетно-артилерійських підрозділів мають результат із скорочення ворожого війська на 13 рашистів, самохідну гаубицю “Мста-С” та 3 одиниці автомобільної техніки. Вже традиційно знищено склад боєприпасів (ред. – окупантів). Цього разу в Нововоскресенському. Остаточні втрати ворога дорозвідуються”, – мовиться в повідомленні.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *