Переломний момент уже розпочався: росіяни почали розуміти, що війна йде і в них, а не “десь у світі” – Буданов

росіяни почали розуміти, що їхня армія насправді не здатна захистити тимчасово захоплену українську територію

У війні вже розпочався переломний момент, адже росіяни почали розуміти, що вона стосується і їх, а не йде “десь у світі”. Про це в ефірі національного телемарафону заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, повідомляє “Liga.NET”.

На запитання, чи стався перелом на війні в серпні, він відповів, що до кінця серпня є ще час, проте звернув увагу: до серпня вибухів у Криму не було.

За його словами, росіяни почали розуміти, що їхня армія не така вже й сильна, системи ППО не такі вже й хороші – і армія рф насправді не здатна захистити тимчасово захоплену українську територію.

“Це зовсім не друга армія світу, і навіть не четверта. І розплата прийде. Розуміння, що розплата буде, приходить до людей, коли вони особисто починають бачити та відчувати, що війна – це не десь там у якійсь частині світу, а в них. Тому переломний момент уже розпочався”, – сказав Буданов.

9 серпня у Криму були вибухи на авіабазі в Новофедорівці, 16 серпня – на складі боєприпасів і на залізничних об’єктах під Джанкоєм, а також у районі військового містечка у Гвардійському. Увечері 18 серпня про вибухи також повідомляли в Керчі та Севастополі, в районі аеродрому Бельбек.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *