Коли свободу не спинити: як нескорені у Маріуполі, на Херсонщині та в Криму на День Незалежності підняли українські прапори

Скоро визволимо всі наші землі

ГУР опублікувало унікальні кадри – 24 серпня 2022 року Прапор України підняли над Маріуполем. Відео пресслужба розвідки опублікувала в Telegram.

“Рух опору веде невтомну боротьбу для якнайшвидшого звільнення наших земель, а також щоб кожен українець там відчував, що Україна – тут, ми поруч і скоро звільнимо всі наші землі. Рух опору передає вітання до Дня Незалежності з українського Маріуполя, Херсонщини, Харківщини, Донеччини, Луганщини та Криму. Незламним людям незламної країни!” – пишуть в ГУР.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/DIUkraine/1196″]

Нагадаємо, 25 серпня під Мелітополем партизани підірвали штаб, де готували псевдореферендум.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *