“Пробіг до 100 тисяч бронежилетів”: в Україні запустили онлайн-забіг, щоб зібрати гроші для ЗСУ – подробиці (Відео)

Кожен з учасників міжнародного забігу отримає пам’ятну медаль з бронесталі

Львівський Оборонний Кластер, Run Ukraine та біговий клуб ProBig ініціювали міжнародний благодійний онлайн “Пробіг до 100 тисяч бронежилетів”. Завдяки цій ініціативі хочуть зібрати гроші для забезпечення українських військових 100 тисячами бронежилетів від Львівського Оборонного Кластера. 

“Потреба в бронежилетах залишається. Ми прагнемо, аби якомога більше військових, медиків, працівників ДСНС, поліцейських отримали бронежилети для своєї щоденної роботи”, – розповів голова правління Львівського Оборонного Кластера Максим Плєхов.

З 24 лютого Львівський Оборонний Кластер безкоштовно передав українським захисникам 80 тисяч бронежилетів. 

“100% коштів від реєстраційного внеску будуть спрямовані на виготовлення бронежилетів для наших захисників. Мета проекту важлива. І мені це дуже близьке, адже мій чоловік, до 24 лютого професійний спортсмен, олімпієць, а з 25 лютого доброволець ЗСУ – і вже чотири місяці перебуває на лінії фронту. Його й побратимів захищають бронежилети від ЛОК”, – розповіла засновниця і головний тренер бігового клубу PROBIG Орися Демʼянюк. 

Для участі в марафоні необхідно зареєструватися на сайті, вартість реєстрації становить 890 гривень. За бажанням, учасники можуть задонатити більшу суму. 100% коштів від реєстраційного внеску учасників у Пробігу будуть спрямовані на виготовлення бронежилетів для українських військових.

Кожен учасник міжнародного “Пробігу до 100 тисяч бронежилетів” отримає унікальну пам’ятну медаль із бронесталі – із залишків після нарізання листа на плити, які є основним захисним елементом бронежилетів українських військових.

“Пробіг до 100 тисяч бронежилетів” триватиме до 19 вересня. Відбуватиметься він в онлайн-форматі, тож долучитися може кожен охочий, з будь-якого куточка України чи світу. Учасник сам обирає локацію, час та комфортну дистанцію. Запрошуємо брати участь професійних бігунів та всіх, хто підтримує Україну”, – прокоментувала маркетинг директорка, партнерка Run Ukraine Вікторія Веремієнко.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *