“Ми бачимо стратегію Джо Байдена” – Агія Загребельска про вибори до Конгресу США (Відео)

Вона зазначила: якщо говорити про Сполучені Штати, тут звичайно все ближче, це листопад місяць

Про вибори до Конгресу США розповіла співзасновниця проєкту “Ліга антитрасту” Агія Загребельска в етері програми “Є СЕНС” на “5 каналі”.

Вона зазначила: якщо говорити про Сполучені Штати, тут звичайно все ближче, це листопад місяць.

“Якщо говорити про Сполучені Штати, тут звичайно (ред. – вибори до Конгресу США) все ближче, це листопад місяць. І, не дивлячись на те, що багато коментаторів, в тому числі, в західних аналітиків, вони майже стверджувально говорять, про те, що республіканська партія може отримати більшість в Конгресі, в Палаті представників, і в Сенаті. Я б поки не робила цих висновків. Чому? Тому, що ми бачимо стратегію Джо Байдена”, – розповіла Загребельска.

За її словами: результати, які дає Байден – вони набагато більше, ніж ті обіцянки, які він дає.

“Ті результати, які дає Байден – вони набагато більше, ніж ті обіцянки, які він дає, і ті очікування, які він створює. Тобто, це такий дуже рідкий вид політика, який створює очікування менші, ніж дає результатів”, – сказала співзасновниця проєкту “Ліга антитрасту”.

Дивіться повний випуск програми:

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *