росіяни продовжують обстрілювати українські міста: як минула ніч у регіонах

Нікопольський район ворог накрив вогнем з “Градів” та важкої артилерії

Вночі одна з ворожих ракет влучила неподалік недіючого дитячого табору у Харківському районі області – частково пошкоджені 3 будівлі та підстанція закладу. Жертв та постраждалих немає. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/synegubov/4000″]

Цієї ночі Запоріжжя знову зазнало ворожої атаки. Про це повідоми голова Запорізької ОВА.  “Прильоти” зафіксовано у двох районах міста. На цей час відомо про п‘ять будинків, які зазнали пошкоджень, та про 2 постраждалих, які травмувалися уламками скла.

Гучно було у тимчасово окупованому Мелітополі та селищі Мирне. О першій годині мешканці всіх районів чули гучні вибухи. Перший з них був такої сили, що у деяких домах тремтіли вікна і посипалася штукатурка. За попередньою інформацією – ЗСУ поцілили в ще одну базу окупантів. Чекаємо на підтвердження.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/starukhofficial/3633″]

Нікопольський район ворог накрив вогнем з “Градів” та важкої артилерії. Обійшлося без постраждалих. Сам Нікополь обстріляли тричі. Понівечили кілька житлових будинків та автівок. Без світла лишилися понад 1 500 родин.

У Марганецькій громаді “прильот” знищив будинок, до десятки – пошкоджено. У Марганці зачепило склад та цехи місцевої фабрики. У місті перебито лінію електропередач.

У Червоногригорівській громаді теж є руйнація житлових будинків.

По Криворізькому району ворог гатив “Ураганом”. Під удар потрапила Зеленодольська громада. Там вкотре поцілили по дачному масиву та підприємству. Без загиблих та поранених.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/dnipropetrovskaODA/1712″]

За добу росіяни вбили 1 мирного жителя Донеччини – у Бахмуті. Ще 2 людей отримали поранення.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/pavlokyrylenko_donoda/4651″]

Як повідомляв 5.ua, ЗСУ дали відсіч окупантам на Слов’янському, Бахмутському й Авдіївському напрямках.

Нагадаємо, у Генштабі повідомили, скільки рашистів “денацифікували” в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *