москолота напередодні вгатила по Миколаєву 16 ракетами С-300: двоє людей загинули, 24 поранені – включення (Відео)

Понівечені приватні та багатоповерхові будинки, об’єкти транспортної інфраструктури

Двоє людей загинули, ще 24 – поранені через обстріли Миколаєва протягом минулої доби. Про це повідомляє голова обласної військової адміністрації Віталій Кім.

росіяни випустили по місту 16 зенітних ракет С-300. Понівечені приватні та багатоповерхові будинки, об’єкти транспортної інфраструктури.

Напередодні загарбники били і по Миколаївському району області. Через це частково зруйнований будинок та пошкоджений газопровід. Спалахнула пожежа на відкритій території. росіяни цілили по території аквазони в Очакові. Гатили по населених пунктах Баштанського району – вдарили двома зенітними ракетами. Попередньо там минулося без потерпілих.

Нагадаємо, у понеділок, 29 серпня, Оперативне угрупування військ “Каховка” заявило, що ЗСУ вдалося прорвати першу лінію оборони росіян під Херсоном. Згодом у пресцентрі Сил оборони “Південь” підтвердили, що Україна почала наступальні дії на різних напрямках, зокрема і на Херсонщині.

Жителів регіону просять подбати про свою безпеку і від’їхати якомога далі від російських баз. І не дарма – вони продовжують активно вибухати.

Тим часом російські військові, за даними депутата облради, з набитими картатими сумками пішки тікають з Томариного на Херсонщині.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *