Командири з “Азовсталі” у Туреччині проходять ретельне медобстеження – Єрмак

Настрій у героїв бойовий

Визволені з російського полону командири “Азову”, які нині перебувають у Туреччині, проходять медогляд, стан їхнього здоров’я ретельно перевіряють – про це у Telegram повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

“Сьогодні вдалося особисто поговорити із визволеними з полону командирами із “Азовсталі”, які зараз перебувають у Туреччині. Під час розмови з кожним із наших героїв дізнався про їхнє самопочуття. Настрій у всіх бойовий. Хлопці проходять медичні огляди, йде ретельна перевірка їхнього стану. За результатами медичних аналізів, проведений поглиблений огляд терапевтом та хірургом”, – написав він у Telegram.

Єрмак оприлюднив світлину з командирами з “Азовсталі” Денисом Прокопенком (“Редис”), Сергієм Волинським (“Волина”), Святославом Паламарем, Денисом Шлегою, Олегом Хоменком.

За дорученням президента до Туреччини вирушив глава Фонду держмайна Рустем Умєров, який зустрівся з ними. За повідомленням Єрмака, Умєров перевірив умови перебування наших героїв, він координує свою роботу з усіма органами, відповідальними за безпеку українців.

“Як розповів мені Рустем, умови проживання у хлопців – комфортні. Для нас дуже важливо, щоб українські герої мали все, що їм наразі необхідно. Скоро вони зможуть побачитись зі своїми родинами. Тримаємо стрій. Слава Україні!” – заявив Єрмак.

Нагадаємо, Україна змогла повернути з російського полону низку захисників Маріуполя.

Як повідомляв 5.ua, визволили Катерину Поліщук, більш відому як “Пташка” з “Азовсталі, а також медика Мар’яну Мамонову, яка перебуває на 9 місяці вагітності.

Також, у рамках обміну визволили командир полку “Азов” Денис “Редис” Прокопенко, Сергій “Волина” Волинський та Святослав “Калина” Паламар.

П’ятеро командирів полку “Азов” перебуватимуть у Туреччині до кінця війни під протекцією президента Ердогана.

Нагадаємо, засуджених до страти в так званій “днр” трьох іноземних добровольців визволили за сприяння Саудівської Аравії. Керівник ОП Андрій Єрмак підтвердив, що українських військових було обміняно на кума путіна – віктора медведчука.

Серед 215 українських захисників, яких шляхом обміну було визволено з російського полону, були воїни, що пережили влаштований росіянами теракт в Оленівці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *