В окупованому Херсоні сталося багато “бавовни”, а рашисти оголосили “результати референдуму” – включення (Відео)

“Голосування” відбувалося з порушенням усіх можливих законів і норм

На тимчасово окупованих територіях останній день псевдореферендуму. Попри всі порушення, окупанти вже встигли підбити “підсумки” і оголосили псевдорезультати. Подробиці розповіла жителька, її ім’я та особу ми не розголошуємо з міркувань безпеки. 

За дні псевдореферендуму в Херсоні було багато “бавовни”. Один із вибухів стався в готелі, де проживали російські пропагандисти. В результаті удару загинув місцевий колаборант Журавко.

Незважаючи на те, що “референдум” у регіоні ще триває, окупанти вже намалювали вигідні їм “результати” – нібито 97,4% херсонців проголосували “за”. При цьому заявили, що начебто явка на “референдумі” становила 50%, але відомо, що більшість жителів міста та області давно були вимушені виїхати на підконтрольну Україні територію. Зважаючи на ці дані, цифри окупантів видаються ще більш незрозумілими.

При цьому, саме “голосування” відбувалося з порушенням усіх можливих законів і норм. Не могло бути й мови про таємне голосування, адже незрозумілі люди ходили з дому в дім та змушували людей “голосувати” “за приєднання до рф”.

Подробиці дивіться у відео “5 каналу”

Читайте також: Як реагує світ на російські фейкові “референдуми” на тимчасово окупованих територіях України – включення

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *