Імперія зла: як путін руками українців хотів захопити Польщу і Балтію – Олексій Гончаренко в “Час: Online” з Марією Скібінською (Відео)

У четвер, 29 вересня, о 17:30 в ефірі “Час: Online” на “5 каналі” Марія Скібінська обговорить із народним депутатом від “Європейської Солідарності” Олексієм Гончаренком, чи відбудеться на росії мобілізація та чи достатньо жорстко світ реагує на фейкові референдуми, які влаштувала росія

Дізнаємося:

  • Чи можливий “котел” для російського угруповування в Лимані?
  • Ядерний шантаж – чи наважиться бункерний дід натиснути кнопку?
  • 300 чи мільйон – скільки насправді Ваньок планує мобілізувати росія?
  • Нові HIMARS від США – “бавовна” у відповідь на фейковий референдум?
  • Колаборанти в рясах – як попи рпц здавали українських патріотів окупантам?
  • Чого чекати від Лукашенка і яку гру грає Ердоган?

На ці та багато інших запитань у четвер, 29 вересня, о 17:30 в ефірі “Час: Online” на “5 каналі” Марія Скібінська отримає відповіді від народного депутата від “Європейської Солідарності”, віцепрезидента Комітету з міграції, біженців та переміщених осіб ПАРЄ Олексія Гончаренка.

Маєте запитання до гостя? Пишіть у коментарях до анонсу у Facebook та YouTube і ми озвучимо їх у прямому ефірі.

Тисніть плеєр та “Створити нагадування”, щоб не пропустити початок:

Як інформував 5.UA, 21 вересня російський диктатор володимир путін повідомив, що в росії оголошено часткову мобілізацію. путін також відкрито заявив, що готовий використати ядерну зброю

За словами міністра оборони рф сергія шойгу, мобілізувати збираються 300 тис. резервістів. У тексті указу цього немає. Натомість є ось цей загадковий сьомий пункт, який, власне, і стосується кількості мобілізованих, і він досі неопублікований. Офіційно про його зміст сказали лише те, що в ньому йдеться про кількість людей, які можуть бути призвані в армію.

Тим часом у низці міст росії почалися протести – росіяни на сьомий місяць повномасштабного вторгнення вирішили виступити проти війни і мобілізації. Багато росіян втікають за кордон. Водночас у Дагестані протести набирають обертів.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *