“Секрет моєї стійкості – я ніколи не жалію себе”: волонтерка та парамедикиня Юлія Паєвська “Тайра” в “Рандеву з Яніною Соколовою”

Дивіться 1 жовтня о 20:00 на “5 каналі”

Цього разу в гості на “Рандеву з Яніною Соколовою” на “5 каналі” завітала волонтерка та парамедикиня Юлія Паєвська, більш відома за позивним “Тайра”.

Захисниця Маріуполя в інтерв’ю говорить: “Тим, що росія оголосила мобілізацію, вона підтвердила своє безсилля. Тобто своєю зброєю вони нічого не можуть зробити з нами… Тепер лякають ядерною зброєю. Чим вони тільки нас не лякали. “Чому я з тобою то роблю”, – мене запитував мій кат. Я кажу: “Тому що ти можеш”. Зробить чи ні – подимося”.

Про те, що пережила в полоні, про катів, побратимів, “азовців”, ядерну загрозу, страх та силу – повне інтерв’ю з Юлією Паєвською “Тайрою” дивіться в суботу о 20:00 на “5 каналі” в “Рандеву з Яніною Соколовою”.

Як повідомляв 5.UA, у середині березня Юлія потрапила у полон до рашистів. На початку повномасштабного вторгнення вона поїхала до Маріуполя рятувати поранених військових та цивільних. Наприкінці минулого тижня, 17 червня, стало відомо, що “Тайру” вдалося визволити.

Також раніше видання AP опублікувало відео з нагрудної камери “Тайри”, яка рятувала військових і цивільних у Маріуполі.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *