рашисти “Іскандерами” та касетними снарядами вдарили по Запоріжжю – включення (Відео)

Загарбники почали будувати державний кордон на контрольному пункті пропуску у Василівці

Зранку ракетного удару знову зазнало Запоріжжя. росіяни гатили по обласному центру та околицях міста. Руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури. Інформація щодо постраждалих наразі уточнюється. Докладніше про ситуацію в Запоріжжі знає кореспондент “5 каналу” Денис Розенков.

Третій тиждень поспіль під ракетними ударами ворога – Запоріжжя. Обласний центр рашисти обстрілюють із зенітних комплексів різних систем. Переважно гатять уночі, утім сьогодні атака відбулася о дев’ятій ранку. Містяни чули щонайменше чотири потужні вибухи.

За повідомленням голови ЗОВА Олександра Старуха, добре відпрацювали сили протиповітряної оборони. Одна з ракет, касетного типу, була знешкоджена над містом. Уламки впали в різних місцях Запоріжжя. На місці падіння йде процес розмінування. 

Утім, відомо, що руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури. Ми дотримуємось правил нерозголошення інформації та не повідомляємо, про які саме об’єкти йде мова.

За інформацією військових, сьогодні ворог атакував обласний центр ракетами “Іскандер-К”. росіяни застосовували цю зброю при обстрілі Києва, аеропорту Гостомеля, ще кількох міст в Україні, зокрема й Кривого Рогу, де ці ракети спричинили “серйозні руйнації гідротехнічних споруд”.

Загарбники почали будувати державний кордон на контрольному пункті пропуску у Василівці. Все згідно із власними правилами перетину, дозволами та довідками, які самі видумали. Станом на тепер, за даними ЗОВА, на блокпосту перебуває понад 4,5 тисячі людей, які вже майже тиждень намагаються виїхати з тимчасово окупованих територій.

Утім, за словами міського голови Мелітополя Івана Федорова, у лавах колаборантів на ТОТ спостерігається нездорове метушіння – із намаганням подалі сховатися від української армії.

“У колаборантів зовсім не стійкий дух. Вони починають виходити на зв’язок з нами, силовими структурами. І тенденція, яку ми побачили останніми днями – колаборанти масово починають отримувати рашистські паспорти, адже з ними вони можуть втекти в глибинку росіі. В них панічні настрої, наші ЗСУ показують, як вони визволятимуть території від росіян”, – заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Денис Розенков, “5 канал”

Як повідомляв 5.UA, ЗСУ знищили рашистський ракетний комплекс С-300 на Запоріжжі біля Токмака

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *