ЗСУ збили 9 дронів-камікадзе і БПЛА “Орлан-10” – зведення ОК “Південь”

Підрозділи ракетних військ і артилерії виконали понад 150 вогневих завдань

Дев’ять іранських дронів-камікадзе знищили наші Сили протиповітряної оборони на півдні. Безпілотники атакували Одесу та Миколаївщину, повідомляє оперативне командування “Південь”.

“Нашою авіацією нанесено 4 удари по противнику, а підрозділами Протиповітряної оборони двічі за день в районі Брускинського, на Бериславщині, знищено безпілотник-розвідник “Орлан-10”. Підрозділи ракетних військ і артилерії виконали понад 150 вогневих завдань, за результатами яких орієнтовні втрати ворога становлять: 58 рашистів, 9 танків, 17 одиниць автобронетехніки, 4 крупнокаліберні гаубиці “Мста-С” і “Мста-Б”, ще одна самохідна гаубиця “Акація”, міномет, командно-штабна машина, реактивна система залпового вогню “Град”, протитанковий ракетний комплекс, а також 2 склади боєприпасів в Баштанському і Бериславському районах”, – зазначив речник ОК “Південь”.

Як повідомляв 5.ua, російські окупанти в ніч на 5 жовтня атакували Білу Церкву іранськими дронами. Зафіксували 6 влучань та вибухів. Пізніше у командуванні Повітряних сил ЗСУ розповіли, як збили шість дронів, котрі намагалися вночі вдарити по Київщині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *