До пошукових робіт на місці ракетного удару рашистів у Запоріжжі залучили службових собак

На їхньому рахунку десятки знайдених людей: живих і тих хто, на жаль, загинув

На місці ліквідації наслідків ворожих ракетних ударів у Запоріжжі працюють представники Павлоградського пошуково-рятувального кінологічного загону “Антарес” разом із пошуковими собаками. На їх рахунку десятки знайдених людей: живих і тих хто, на жаль, загинув. Про це повідомляє ДСНС у Telegram.

“На місці ліквідації наслідків (ред. – ворожих) ракетних ударів у Запоріжжі працюють представники Павлоградського пошуково-рятувального кінологічного загону “Антарес” разом із пошуковими собаками. Пси, які в будь-який час доби за першої ж потреби вирушають на пошуки зниклих громадян. На їхньому рахунку десятки знайдених людей: живих і тих хто, на жаль, загинув”, – мовиться в повідомленні. 

“Сьогодні в Запоріжжі 5 собак-рятувальників із кінологічного центру допомагають екстреним службам у пошуку людей, які можуть перебувати під завалами”, – написали в повідомленні.

В ДСНС зазначили: до розбору зруйнованих конструкцій і пошуку громадян залучені представники добровільних формувань цивільного захисту.

“Крім того, до розбору зруйнованих конструкцій і пошуку громадян залучені представники добровільних формувань цивільного захисту. Напередодні вони пройшли навчання, які проводилися на базі Навчально-методичного центру ЦЗ і БЖД для членів добровільних формувань, а сьогодні вже стали до роботи – допомагати професіоналам. У числі добровольців і колишні працівники Головного управління ДСНС та ветерани пожежної охорони”, – розповіли в повідомленні.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/dsns_telegram/9946″]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *