рашисти атакували Харків, Дніпропетровщину та ЗАЕС: як минула ніч у регіонах

Вночі через черговий обстріл росіянами була пошкоджена і відімкнулась остання лінія зв‘язку з енергосистемою ЗАЕС

У Харкові після півночі окупанти нанесли ракетні удари по Салтівському та Основ’янському районах. Чоловік 45 років отримав осколкові поранення, його стан середній. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов

Пошкоджений спорткомплекс, нежитлові приміщення, господарчі споруди, автомобілі, гаражі, є влучання на відкритих територіях. Рятувальники ліквідували кілька пожеж.

По області окупанти завдавали ударів по Куп’янському, Богодухівському, Харківькому, Ізюмському районах.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, всього протягом доби госпіталізували 6 людей: 1 чоловіка в Харкові, 1 постраждалий у Харківькому районі, 4 – в Ізюмському внаслідок підривів на мінах.

Росіяни обстріляли з “Градів” три громади – Червоногригорівську, Марганецьку та Мирівську. Скерували туди майже 80 своїх снарядів. Попередньо, люди не постраждали. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

У Марганецькій громаді сталася пожежа. Її вогнеборці уже приборкали. Обстрілами понівечені приватні будинки, господарські споруди та лінії електропередач. На подвір’ях місцевих мешканців росіяни вбили понад 30 свійських тварин.

У Мирівській громаді пошкоджені приватні оселі, господарські споруди, автобусна зупинка, газогін та електромережі.

У Червоногригорівській громаді майже 500 сімей лишилися без світла. Аварійні бригади уже стали до роботи.

У Запоріжжі внаслідок ударів, завданих реактивними системами залпового вогню “Смерч” касетними боєприпасами, одна людина загинула та поранення отримали четверо місцевих жителів.

Серед них однорічна дівчинка. Дитина зазнала множинних мінно-вибухових поранень. Наразі вона в тяжкому стані перебуває в лікарні.

Вночі через черговий обстріл росіянами була пошкоджена і відімкнулась остання лінія зв‘язку з енергосистемою ЗАЕС. В результаті відбулось повне знеструмлення ЗАЕС. В автоматичному режимі увімкнулись дизель-генератори. Наявних запасів дизельного пального для їх роботи в такому режимі вистачить на 10 діб.

Як повідомляв 5.ua, у соцмережах опублікували момент вибуху на Кримському мосту.

Нагадаємо, у районі Кримського мосту зранку 8 жовтня пролунав вибух. На місці події спалахнула пожежа.

Дивіться також: Кримський міст підірвали – “Незламна країна”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *