На росії почалися арешти військових – ГУР (Відео)

До столиці росії увійшли елітні підрозділи росгвардії

У столиці росії москві розпочалися арешти військових. Про це пише Головне управління розвідки Міноборони України, передає “5 канал”.

За даними української розвідки, центр москви перекрили. У місто увійшли так звані елітні підрозділи росгвардії – дивізії оперативного призначення імені дзержинського. 

Наразі відомо, що тривають численні затримання та блокування військових, пише ГУР. 

Натомість військові підрозділи довкола міста перейшли у режим підвищеної бойової готовності. 

Такі дії можуть свідчити про війну між ФСБ та міністерством оборони росії. Таку думку висловив оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко в ефірі телемарафону “Незламна країна” на “5 каналі”. За його словами, у Московії шукають цапів-відбувайлів за провал війни. Зокрема він звернув увагу, що креатури фсб – євген пригожин та рамзан кадиров останнім часом критикують міністра оборони росії сергія шойгу.

“Ми бачимо зараз, як конфронтація між фсб та міноборони рф вона загострюється. Вона навіть колапсує, тому що сергій шойгу повинен бути звинувачений в фіаско в Україні, бо якщо не сергій шойгу, то хто? Невже володимир путін?” – наголосив Олександр Коваленко.

Як повідомляв 5.UA, рашисти залучатимуть ФСБ для забезпечення правопорядку, натомість “силові структури” окупованих територій відправлятимуть на фронт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *