На росії шукають винних у провалах на сході та намагатимуться перехопити ініціативу – Бутусов про зміну керівництва в армії рф (Відео)

За словами Юрія Бутусова, були змінені командири військових округів, а також зняті з посади командири підрозділів, які зазнали втрат

У москві проводять зміни у військовому командуванні, після того як українські військові провели успішні контрнаступальні операції на сході. Зараз росія спробує перехопити ініціативу на всій лінії фронту. Про це в ефірі телемарафону “Незламна країна” на “5 каналі” розповів журналіст, головний редактор видання “Цензор.нет” Юрій Бутусов.

За його словами, росіяни змінили командирів кількох військових округів рф, також було призначено нового командувача так званої “спеціальної військової операції” – генерала суровікін. 

“Зняті командири кількох російських з’єднань, які втратили велику кількість техніки та мають багато загиблих, полонених. Зокрема, командир четвертої гвардійської кантемирівської танкової дивізії. Тобто є серйозні зрушення у російському керівництві, і це звичайно демонстрація того, що є реакція кремля на цю низку поразок у війні, яку зазнала російська армія. Але тепер вони намагатимуться знову перехопити ініціативу на більшій частині фронту. І будуть намагатися з усіх сил утримати Херсонську область, Херсон, Запорізьку область – коридор в Крим”, – заявив Бутусов.

Нагадаємо, раніше у ГУР заявили, що на росії почалися арешти військових

Як повідомляв 5.UA, на росії призначили нового командувача своїми військами в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *