рашисти здійснюють по 5-6 спроб наступу на Авдіївку за добу, але загрози напівоточення міста немає завдяки діям ЗСУ – голова ВЦА розповів про обстановку (Відео)

За словами Барабаша, рашисти щоденно здійснюють від 10 до 30 обстрілів міста

рашисти не припиняють спроб наступати на Авдіївку, ЗСУ відбивають атаки ворога, завдяки чому напівоточення місту наразі не загрожує. Про це в ефірі телемарафону “Незламна країна” на “5 каналі” розповів начальник міської військово-цивільної адміністрації Авдіївки Віталій Барабаш.

Ситуація на Авдіївському напрямку залишається складною вже декілька тижнів. Кожної доби по місту рашисти здійснюють від 10 до 30 обстрілів.

Бої на лінії оборону не вщухають майже цілодобово – окупанти беруть перерви лише для тактичної перезарядки. Якщо раніше окупанти били зранку, ввечері та вночі, то зараз обстріл може початися в будь-який час з різних видів озброєння. Раз на 2-3 дні окупатни завдають ракетного удару по місту. 

“Інколи буває за добу на одному напрямку по 5-6 спроб наступу. Хлопці то втримують. Зрозуміло, що є певні моменти, де вони нас все-таки протискали, не без цього, але хлопці тримаються. І я впевнений, що цього напівоточення Авдіївки точно не буде”, – заявив Барабаш.

Як повідомляв 5.UA, ворог продовжує наступ на Бахмутському, Авдіївському напрямку та намагається контратакувати на Лиманському

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *