ГУР запропонувало $100 тисяч за полоненого Гіркіна, разом із активістами – йдеться вже про $150 тисяч (Відео)

За живого бойовика запропонували гроші Сергій Стерненко, Тарас Тополя, Валерій Маркус, Сергій Стаховський і Сергій Гайдай

Головне управління розвідки Міноборони України пропонує винагороду в $100 тисяч за полоненого Ігоря Гіркіна (“Стрєлкова”). У соцмережах спецслужба оприлюднила і номер телефону, куди можна надсилати інформацію, передає “5 канал”.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/DIUkraine/1515″]

Нині один із найвідоміших російських терористів нібито пішов воювати проти України. Відповідне фото з бойовиком у військовій формі оприлюднила його дружина. Тільки-но про це стало відомо, за полоненого Гіркіна почали оголошувати грошову винагороду.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Першим $10 тисяч запропонував Сергій Стерненко. Відповідне повідомлення оприлюднив у соцмережах. До нього долучилися парамедик, лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя. А далі військовий і письменник Валерій Маркус. Тенісист Сергій Стаховський, а також голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай – кожен також пообіцяв по $10 тисяч.

Таким чином, на ранок неділі за живого полоненого Гіркіна обіцяли вже $50 тисяч. Ставки підвищило Головне управління розвідки і додало до цієї суми ще сотню – тепер загалом $150 тисяч за живого бойовика.

Довідка. Ігор Гіркін – колишній так званий “міністр оборони днр”. СБУ та Генеральна прокуратура порушила проти росіянина низку справ за терористичну діяльність, тортури, вбивства та порушення державного суверенітету. Також Гіркін оголошений Нідерландами в міжнародний розшук у справі про збиття цивільного Boeing-777 рейсу MH17.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *