ЗСУ відбили ворожі атаки на Бахмутському та Авдіївському напрямках (Відео)

Ракетні війська та українська артилерія вразили два ворожі пункти управління

російські окупанти продовжують спроби тримати оборону на окупованих територіях, а також не залишають спроб вести наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Спірне, Бахмутське, Бахмут, Майорськ, Мар’їнка, Красногорівка, Побєда та Невельське Донецької області.

Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала понад 11 ударів. Підтверджено ураження 10 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також позиції зенітного ракетного комплексу противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони збили 25 ворожих БпЛА Shahed -136.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 2 пункти управління, 1 район зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, 2 об’єкти ППО, 2 склади боєприпасів та інші військові цілі противника.

Як повідомлялося, у понеділок вранці, 17 жовтня, російські терористи атакували Київ дронами-камікадзе. Чотири влучили в об’єкти інфраструктури, один з них – у житлову багатоповерхівку.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Дивіться відео за темою:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *