гіркін уже прибув на окуповану частину України – Буданов пояснив, чому ГУР оголосило винагороду в $100 тисяч за терориста (Відео)

За словами Буданова, гіркін є важливим носієм інформації для міжнародного кримінального судочинства

російський терорист ігор гіркін, який нещодавно оголосив, що пішов проти України, вже перебуває на окупованих росією територіях. Про це розповів керівник ГУР Кирило Буданов в інтерв’ю “Обозревателю“.

Раніше ГУР запропонувало $100 тисяч за полоненого гіркіна. За словами Буданова, терорист є важливим носієм інформації в першу чергу для міжнародного кримінального судочинства, тож це “не так дорого за таку особу”.

“Відоме одне з його місць перебування, він уже прибув на територію окупованої України, всього іншого давайте зачекаємо. Шанси є. До речі, цікавий факт: крім того всього шлаку, який надсилають на той номер телефону, з’явилися кілька людей з абсолютно реальними пропозиціями, і це було досить для мене цікаво. Давайте подивимося”, – сказав Буданов.

Також керівник ГУР пожартував, що відомство знайде потрібні $100 тисяч, аби допомогти колегам з Гааги.

Нагадаємо, раніше ГУР запропонувало $100 тисяч за полоненого Гіркіна – зараз, коли до пропозиції долучилися активісти, йдеться вже про $150 тисяч.

Як повідомляв 5.UA, терорист гіркін збрив вуса та намагався потрапити на війну – рашисти затримали його в Криму.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *