Двоповерхівка зруйнована вщент, є загиблі: наслідки ракетного обстрілу Миколаєва (Відео)

рашисти вчергове використовували протиповітряні ЗРК С-300 для обстрілу Миколаєва

Одна людина загинула, двоповерхівка зруйнована вщент, розбомблений сквер та квітниковий павільйон. Цієї ночі Миколаїв зазнав масованого обстрілу зенітно-ракетними системами С-300. Зафіксовано щонайменше 5 прильотів по місту корабелів. Подробиці – у сюжеті журналістів “5 каналу”. 

Світлана Тимофіївна ледь стримує сльози, розповідаючи про пережиту ніч. Вибухи у місті почали лунати близько другої ночі. А вже під ранок жінка приїхала на роботу – саме сьогодні її перший день на новому місці. І побачила жахливу картину.

“Вночі стріляли – настріляли. Приїхала на роботу – такого ще не бачила”, – стримуючи сльози. розповідає Світлана Тимофіївна.

Внаслідок прямого влучання ракети С-300 частина багатоквартирного будинку повністю зруйнована. Два поверхи завалилися аж до підвалу. З-під завалів рятувальники дістали тіло чоловіка. Загиблому було 55 років.

На місці нічного прильоту працювали всі комунальні служби Миколаєва. Розчищали під’їзні шляхи від уламків каміння, аби аварійні бригади енергетиків та газівників змогли туди дістатися. Адже внаслідок влучання були перебиті мережі.

Також у Центральному районі Миколаєва пошкоджень зазнали багатоповерхові житлові будинки – там вибиті шибки та лоджії. Одна з ракет лягла в Каштановому сквері. Торгові павільйони квітникарів, що розташовані поруч, зачепило вибуховою хвилею – в результаті вивернуті металеві конструкції, скляні вітрини розбиті вщент. Загалом по місту цієї ночі було зафіксовано щонайменше 5 прильотів.

Квітникарі вже підраховують збитки. Йдеться про десятки тисяч гривень. Тим часом миколаївці запустили флешмоб у соцмережах на підтримку продавців квітів та закликали купувати рослини для себе. 

Наталія Грудова, Миколаїв, “5 канал”

Нагадаємо, у понеділок вранці, 17 жовтня, російські терористи атакували Київ дронами-камікадзе. Чотири влучили в об’єкти інфраструктури, один із них – у житлову багатоповерхівку.

Після удару по житловому будинку в Києві відомо про чотирьох загиблих, чотирьох постраждалих і 19 врятованих. Зокрема двоє із загиблих – молода пара, жінка була вагітною

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *