Порошенко в ефірі американського телеканалу MSNBC закликав США та Ізраїль надати Україні технології для боротьби з іранськими дронами (Відео)

Також п’ятий президент наголосив: ми повинні притягнути Іран до відповідальності за допомогою санкцій

Петро Порошенко в ефірі американського телеканалу MSNBC закликав США та Ізраїль надати Україні технології для боротьби з іранськими дронами. Також п’ятий президент наголосив: ми повинні притягнути Іран до відповідальності за допомогою санкцій. Про це повідомляє пресслужба партії “ЄС”.

“Ізраїль має особливу технологію для боротьби з дронами. Ми однозначно хочемо від Ізраїлю та Сполучених Штатів нову технологію боротьби з безпілотниками, і Україна заплатила за це дуже високу ціну”, – сказав п’ятий президент. 

Порошенко нагадав, що під час вчорашньої ворожої атаки в Києві були вбиті українці, в тому числі пара, яка чекала дитину.

“Жінка була на шостому місяці вагітності, зруйновано їхній будинок. У цій ситуації я абсолютно впевнений, що рішення про боротьбу з іранськими безпілотниками буде прийнято негайно”, – наголосив лідер партії “ЄС”.

“Ми повинні притягнути Іран до відповідальності за допомогою санкцій”, – зазначив Порошенко.

Він також нагадав про те, що в Ірані у 2020 році був збитий український пасажирський літак.

“Більше ніж 176 пасажирів і членів екіпажу були вбиті. Однозначно Іран має понести відповідальність. Ми не віримо і не приймаємо заяви уряду Ірану про те, що вони не постачають дрони. Це неправда, у нас є докази для всього світу. Ці напади слід негайно припинити”, – наголосив політик. 

Читайте також: Порошенко пояснив, чому важливим є визнання рф державою-спонсором тероризму.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *