“А в підвалі баба Галя вже пошила хімкостюм”: українці перестали боятися чогось довше, ніж 3 дні – армієць ЗСУ Білка (Відео)

рф не можуть довети українців до рівня паніки навіть потужними ІПСО

У програмі “Час: Online” на “5 каналі” ведуча Марія Скібінська і блогер, народний психолог та армієць ЗСУ Тарас Білка обговорили особливість українців, яка з’явилася в ході повномасштабної війни.

“Постійно говорю, що цікаво перебудувалася психіка українців, тому що в інших народів цього не зустрічали. Ми з фаховими психологами в період повномасштабної війни десь із 70-75 дня помітили тоді таке унікальне явище, що українці перестали боятися чогось довше, ніж три дні, які б вкиди не були. Хімічна зброя – перший день іще трохи розкачується, другий день – можуть панікувати, на третій день в підвалі баба Галя пошила вже хімічний костюм, уже знають, як захиститися. Те ж саме з ядерною зброєю. Нічого не боїмося довше, ніж три дні”, – говорить Білка.

І додає: “Це не є дуже добре, ми всі скалічені, нам усім треба буде допомога. Але дійсно так є. Уже в соцмережах понавиходили нові види буржуйок, уже закликають грітися. Тобто до рівня паніки нас навіть довести не можуть, тому що для того, що посіяти потужну паніку, треба мінімум три дні, але не можуть вони втримати в нас три дні панічні настрої”.

Дивіться повний випуск інтерв’ю з армійцем ЗСУ, блогером і народним психологом Тарасом Білкою:

Як повідомляв 5.UA, у Києві зранку було чутно вибухи, попередньо три прильоти в об’єкт енергозабезпечення. Відомо про трьох загиблих внаслідок ударів.

Раніше сьогодні повідомлялося також про вибухи у Кривому Розі. А у Миколаєві вночі окупанти знищили ракетами С-300 житловий будинок, загинув чоловік. У Харкові за 5 хвилин сталися дві серії вибухів. У Житомирі повідомляють про вибухи – в ОП інформують про два влучання в об’єкт енергозабезпечення.

Читайте також: У Дніпрі 2 прильоти в об’єкт енергетичної інфраструктури 

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *