Два райони Дніпропетровщини накрило вогнем окупантів – є серйозні руйнування (Відео)

Попередньо, люди не постраждали

Ворог накрив вогнем Криворізький та Нікопольській райони Дніпропетровської області. Є серйозні руйнування. Про це в телеграмі повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

“росіяни усю ніч били по області з різної зброї… Накрили вогнем два райони – Криворізький та Нікопольський. У Криворізькому районі поцілили ракетами по енергетичній інфраструктурі. Серйозні руйнування”, – написав він.

Без електрики залишилися міста та села в Апостолівській, Зеленодольській, Широківській та Софіївській громадах і один із районів Кривого Рогу. Знеструмлені помпові станції місцевих водоканалів. У цих же громадах перебої з водою.

У Кривому Розі внаслідок ворожої атаки понівечений двоповерховий будинок. Попередньо, люди не постраждали. На місці працюють рятувальники та правоохоронці.

Нікопольський район російські окупаційні війська усю ніч обстрілювали з “Градів”, “Ураганів”  та важкої артилерії. Скерували на Марганецьку та Червоногригорівську громади до 60 снарядів. Людей не зачепило. Пошкоджені житлові будинки.

Нагадаємо, за добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах 11 населених пунктів. Авіація Сил оборони України протягом попередньої доби завдала 24 удари.

Читайте також: Вибухи чули аж на правому березі: росіяни поцілили в ТЕЦ у Деснянському районі Києва – сюжет

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *