Екснардепа піймали на хабарі у 22 млн євро очільнику Дніпра (Відео)

За даними ЗМІ, йдеться про колишнього народного депутата Максима Микитася

Колишнього нардепа викрили на хабарі. Він хотів підкупити міського голову Дніпра за 22 мільйони євро. Про це повідомило Національне антикорупційне бюро.

Ім’я підозрюваного наразі не розголошують. Проте, за даними ЗМІ, йдеться про колишнього народного депутата Максима Микитася.

За даними слідства, у жовтні 2022 року екснардеп запропонував очільнику Дніпра хабар за підписання контракту з будівництва метрополітену поза конкурсом. Справу почали за заявою міського голови Дніпра Бориса Філатова. Обвинуваченому загрожує до 10 років за ґратами з конфіскацією майна. 

Оновлено. Борис Філатов підтвердив, що колишній нардеп та ексглава будівельної компанії “Укрбуд” Максим Микитась пропонував йому хабар у розмірі 22 млн євро. Філатов уточнив, що після пропозиції хабара він одразу пішов до НАБУ, як цього вимагає законодавство.

Нагадаємо, раніше що колишнього нардепа Микитася звинувачували в корупційних порушеннях під час будівництва квартир для Національної гвардії України. У цій справі він нібито дав свідчення проти Олега Татарова.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться про актуальні питання сьогодення в марафоні “5 каналу”:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *