Завербовані росією зеки після отримання зброї тікають з війни – Генштаб (Відео)

Окупанти продовжують практику примусового залучення місцевого населення для проведення фортифікаційних робіт

Поповнення втрат підрозділів російських окупаційних військ за рахунок ув’язнених осіб створило додаткові проблеми командуванню. Так, завербовані військовослужбовці з місць позбавлення волі після отримання зброї залишають підрозділи та шукають можливість повернутися на територію російської федерації. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

За наявною інформацією, після ураження складу з боєприпасами в Херсонській області 17 жовтня цього року, частина підрозділу, що залучалася до його охорони, дістала поранення, а решта – вдалася до втечі.

Підрозділи росгвардії, під виглядом боротьби з диверсійно-розвідувальними групами, проводять заходи з пошуку дезертирів.

Окупанти продовжують практику примусового залучення місцевого населення для проведення фортифікаційних робіт у районі міста Херсон, нібито з числа порушників комендантської години та нелояльних до окупаційної влади громадян.

Як повідомляв 5.ua, російські окупанти вранці 18 жовтня атакували територію України ракетами типу “Калібр”.

Нагадаємо, засобами протиповітряної оборони повітряного командування “Центр” Повітряних сил збито 2 крилаті ракети та 8 БПЛА, ще 2 крилаті ракети приземлено силами ППО СВ.

Також, путін запровадив режим “воєнного стану” в окупованих частинах Запорізької, Херсонської, Луганської та Донецької областей.

Дивіться також відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *