Британія попередила путіна про “серйозні наслідки”, якщо він застосує ядерну зброю (Відео)

За інформацією ЗМІ, міністр оборони Великої Британії Бен Уоллес перебував у Вашингтоні для переговорів зі своїм американським колегою

Велика Британія попередила путіна про “серйозні наслідки”, якщо він застосує ядерну зброю. Про це повідомляє The Guardian.

“володимир путін зіткнеться із “серйозними наслідками”, якщо застосує ядерну зброю у війні проти України, заявили на Даунінг-стріт”, – мовиться в повідомленні.

За інформацією ЗМІ, міністр оборони Великої Британії Бен Уоллес перебував у Вашингтоні для переговорів зі своїм американським колегою.

“Міністр оборони Великої Британії Бен Уоллес перебував у Вашингтоні для переговорів зі своїм американським колегою на тлі повідомлень про те, що російський “лідер” може підірвати ядерну боєголовку над Чорним морем”, – розповіли в повідомленні.

“Ми чітко розуміємо з путіним, що використання ядерної зброї призведе до тяжких наслідків. Я б відмовився від спекуляцій на цьому питанні. Я вважаю, що громадськість має бути запевнена в тому, що ми беремо провідну роль у цій сфері”, – написали в ЗМІ.

Як повідомляв 5.UA, російські окупанти вдаються до нової тактики ядерного шантажу – “Енергоатом”.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *