Масова втеча чи масштабна провокація: колаборант сальдо заявив, що вся так звана влада їде з Херсона – подробиці (Відео)

Західні військові чиновники вважають, що українська армія може визволити Херсон від російських загарбників уже в другій декаді жовтня

Колаборант володимир сальдо заявив, що так зване керівництво Херсонської області вирішило перебратися на лівий берег у зв’язку з нібито підготовкою контрнаступу ЗСУ. Про це повідомило російське пропагандистське видання з посиланням на сальдо, пише “Українська правда”.

За словами колаборанта, на лівобережжя Дніпра переїжджають усі підрозділи та міністерства “цивільної адміністрації” Херсонської області.

Сальдо також додав, що в’їзд для цивільних осіб у Херсонську область закривається на тиждень.

Як повідомляв 5.UA, представники окупаційної “адміністрації” Херсона й області заявили, що планують вивезти приблизно 50-60 тисяч жителів із 4 правобережних районів області на лівий берег Дніпра або в росію у зв’язку з нібито підготовкою контрнаступу ЗСУ.

Раніше один із так званих ватажків окупаційної “адміністрації” Херсона гауляйтер кирило стремоусов заявив про підготовку наступу українських військ на місто.

Західні військові чиновники вважають, що українська армія може визволити Херсон від російських загарбників уже в другій декаді жовтня.

Читайте також: рф створює передумови для відступу з Херсона і може підірвати ГЕС, аби виправдати свою поразку – ISW

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *