“Будь-який донат важливий”: у Луцьку провели благодійну фотосесію “Зігрій захисників” – сюжет (Відео)

Волонтерський штаб гуманітарної допомоги “Ангар” зібрав близько 300 тисяч гривень

Благодійну акцію “Зігрій захисників” організували волонтери в Луцьку. Вони облаштували осінню фотосесію для всіх охочих. Натомість – просили задонатити гроші для потреб українських воїнів на передовій. Як це було – кореспонденти “5 каналу” бачили.

Волонтери луцького штабу “Ангар” облаштували фотозону в центрі міста і запрошують перехожих зробити світлину на згадку.

“Вирішили також долучитися в такий непростий час для нашої країни. Маємо один одному допомагати і зігрівати”, – розповіла лучанка Ірина.

“Ці гроші будуть використані на закупівлю буржуйок, термобілизни, флісових речей – все для того, щоб ми змогли зігріти наших бійців. Будь-який наш донат, навіть від 1 гривні, зараз важливий. Люди це розуміють, донатять і вірять у перемогу і сили наших Збройних сил”, – розповіла волонтерка Катерина Кот.

Багато людей просто жертвують гроші до благодійної скриньки. Дехто ж залюбки позує, щоби мати професійну світлину на згадку.

“І допомогти зігріти захисника, і сфотографуватися. Багато дівчат, як і хлопців, теж люблять фотографуватися, то чому б не поєднати це”, – каже лучанка Тетяна Полуектова.

“Ми не можемо відчути, як там на передовій, наскільки там і жарко, і холодно, і як на контрастах це все працює. Тому зі свого боку ми робимо все, що можемо”, – зазначає киянка Марія.

Фотозону для знімків облаштували волонтери-декоратори. Безоплатно робити світлини зголосилися кілька луцьких фотографів.

“Переважно діти фотографуються. Їм цікаво взаємодіяти з реквізитом на фотозоні, подивитися на калину, на кошики і побачити себе потім в об’єктиві камери, який  вигляд вони потім матимуть”, – зазначає фотограф Любомир Мудрик.

Акція “Зігрій захисників” протягом кількох днів тривала і в навчальних закладах Луцька. Завдяки цьому волонтерський штаб гуманітарної допомоги “Ангар” зібрав близько 300 тисяч гривень.

Олег Ткачук, Луцьк, “5 канал”

Читайте також: Буржуйки, генератори та протизастудні ліки: волонтери в Черкасах відкривають новий помічний сезон – сюжет

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *