Голова Мелітополя закликав терміново евакуюватися з тимчасово окупованих територій (Відео)

Федоров повідомив, якими шляхами це можна зробити

Міський голова Мелітополя Іван Федоров закликав мешканців міста – як і всіх тимчасово окупованих територій – терміново за будь-якої можливості виїжджати. Звернення до громадян він оприлюднив на своєму Телеграм-каналі.

“Нікчемний указ путіна про введення воєнного стану на тимчасово окупованих територіях – це підготовка до мобілізації чоловіків в якості гарматного м’яса до лав російської армії. Як і в Луганську і Донецьку, на Запоріжжі і на Херсонщині у квартири та будинки мирних жителів вриватимуться озброєні солдати, викрадатимуть чоловіків і направлятимуть їх на фронт воювати проти українців. А майно вилучатимуть для потреб армії”, – попередив він.

“Закликаю всіх, а особливо чоловіків призовного віку, якнайшвидше евакуюватися з окупованих територій, щоб уникнути примусової мобілізації до ворожої армії!”, – закликав Федоров.

За його інформацією, нині це, хоч і зі складнощами, можна зробити через Василівку, через тимчасово окупований Крим і через Новоазовськ.

“Не нехтуйте цією можливістю – негайно виїжджайте з окупованої території, поки ще є така можливість!”, – наголосив мелітопольський міський голова.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/ivan_fedorov_melitopol/732″]

Нагадаємо, раніше міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що Збройні сили України готують окуповану частину Запорізької області до визволення від російських загарбників.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *