Міністр оборони США Ллойд Остін обговорив телефоном ситуацію в Україні з Резніковим та шойгу (Відео)

Резніков написав, що підтримка Сполученими Штатами Америки українського суверенітету та територіальної цілісності залишається непохитною

21 жовтня міністр оборони США Ллойд Остін обговорив ситуацію в Україні в телефонних розмовах з міністрами оборони України та росії. Про це повідомляє “Голос Америки”.

“Під час телефонної розмови із українським колегою Олексієм Резніковим Остін підтвердив, що США готові продовжувати підтримку здатності України протистояти російській агресії”, – мовиться повідомленні.

“Міністр оборони Остін наголосив на підтримці міжнародною спільнотою розбудови міцної України та збереження її здатності захищати себе в майбутньому”, – зазначається на сайті міністерства оборони США.

“Ллойд Остін також наголосив на зобов’язаннях союзників щодо безпекової допомоги Україні, які були узгоджені напередодні під час зустрічі “Рамштайн” 12 жовтня”, – зазначається в повідомленні.

Водночас Олексій Резніков написав, що підтримка США українського суверенітету та територіальної цілісності залишається непохитною.

“США засудили удари росії по цивільній та енергетичній інфраструктурі. Глава Пентагону запевнив, що незалежно від того, хто з ким веде переговори, підтримка США українського суверенітету та територіальної цілісності залишається непохитною”, – мовиться в повідомленні.

“Також Пентагон повідомляє про телефонну розмову Ллойда Остіна із міністром оборони рф сергієм шойгу”, – розповіли в повідомленні.

Читайте також: США запровадять санкції проти тих, хто постачає росії зброю і боєприпаси – заява.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *