Порошенко привітав Вселенського Патріарха Варфоломія з річницею інтронізації

Порошенко висловив слова любові та вдячності, яку демонструє Вселенський Патріарх Варфоломій українському народові

Петро Порошенко привітав Вселенського Патріарха Варфоломія з річницею інтронізації і подякував за підтримку українського народу. 

“Найтепліші вітання Його Всесвятості Вселенському Патріарху Варфоломію з 31-річчям обрання та інтронізації на Патріарший Престол.

“Сьогодні у такі важкі для України часи ми знову відчуваємо духовну підтримку та любов Вселенського Патріарха. Його Всесвятість називає війну росії проти України диявольською. Бо нічого людського у ній немає. І робить все можливе, щоб підтримати український народ: молиться за мир в Україні, опікується нашими переселенцями у світі, направляючи гуманітарну допомогу. Православна Церква України зростає, розвивається та продовжує отримувати визнання у світі, в тому числі і завдяки підтримці та слову Його Всесвятості”, – написав Порошенко у Facebook.

“Сьогодні маємо нагоду ще раз сказати слова любові та вдячності, яку демонструє Вселенський Патріарх Варфоломій українському народові та Україні. Бажаємо Його Всесвятості міцного здоров’я, сил у відданному служінні Богу і Вселенському православ’ю”, – пише п’ятий Президент.

Читайте також: “Фундаментом для розбудови української нації є ПЦУ” – Порошенко під час зустрічі зі Вселенським Патріархом Варфоломієм

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *