У випадку ядерного удару по Банковій, мають бути вражені центри прийняття рішень на росії – Зеленський (Відео)

Президент наголосив, що у кремлі мають чітко розуміти, якою буде відповідь світу на терористичні дії рф

За можливим ядерним ударом по Офісу президента України – потрібно нанести удар по центру прийняття рішень на росії.

Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтерв’ю канадським телеканалам CTV та CBC.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Він наголосив, що не важливо – чи є Україна країною НАТО. Ядерний шантаж, який нині відбувається на європейському континенті, – має отримати відповідь.

“Нікому не дозволено просто шантажувати, як терорист. Якщо звучить меседж, що буде удар по центру прийняття рішень, то відповідь світу має бути такою: Дивись, якщо ти вдариш по Банковій, то буде удар там, де ти знаходишся. Удар по тому, хто дає завдання вбивати людей… Якщо ти так зробиш, ти маєш знати: за секунду, вже не зважаючи на наслідки твого удару, буде удар по прийняттю рішень у тебе, у твоїй державі. Це ніякий не шантаж. Це питання того, що тобі погрожують, але той, хто погрожує, повинен про це знати. Це як якась людина, яка вбиває на вулиці іншу людину. Або грабує. Перед тим, як пограбувати чи убити, вона знає, що вона сяде у тюрму, тому що вона винна”, – зауважив Зеленський.

Нагадаємо, наприкінці вересня Зеленський заявив, що не вважає блефом погрози путіна про застосування ядерної зброї. А за тиждень до цього президент України інакше реагував на заяви російського диктатора і казав, що не вірить у застосування російським диктатором ядерної зброї.

Дивіться також відео за темою:

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *